Urheiluseurat


Tarjoamme valmennusta eri urheilulajeihin ja niiden harrastajille. Valmennus on aina lajinomaista harjoittelua, joka tukee urheilijan ja joukkueen omaa lajia. 

Harjoittelussa painotetaan keskivartalon lihaskestävyyttä sekä muuta kestovoimaa, joka luo pohjan kovaankin lajiharjoitteluun. Meiltä löydät monipuoliset tilat ja välineet vartalon hallinnan, oman kehon painon koordinaation, nopeuden sekä ketteryyden ym. liiketaitojen harjoittamiseen. Harjoittelun tavoitteena on myös parantaa liikkuvuutta ja elastisuutta.

Harjoittelussa huomioidaan aina myös nuorten kasvu ja kehitys. Ammattitaitoiset ja kokeneet ohjaajamme vastaavat toiminnasta ja nuorille urheilijoille sopivasta treenistä.

Vuokraamme saliamme ja sen välineistöä myös urheilujoukkueiden omiin valmennustarpeisiin omien valmentajien ohjauksessa.

 

Mikäli kiinnostuit, kysy tarjousta urheiluseurallenne lähettämällä viestiä osoitteeseen marko.meronen@fittori.fi.

 

Meillä treenaavat mm.:

Ässien pääomistaja ei ole yhdestä heikosta kaudesta huolissaan | Yle Urheilu | yle.fi                     Ulvilan Pesä-Veikot – Wikipedia    FC Jazz Pori - Club profile | Transfermarkt          Etusivu – Pesäkarhut          Etusivu | Musan Salama