Personal trainer-palvelut ja yksilövalmennus


Jos olet kiinnostunut personal trainer- palveluista tai yksilövalmennuksesta, voit kysyä lisää osoitteesta info@fittori.fi tai suoraan haluamaltasi personal trainerilta tai valmentajalta.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fittori.fi

 

Marko Meronen

 

 

 

 

 

 

 

 

Urheilu ja liikunta on kuulunut elämääni aina monipuolisesti. Jo nuorena harrastin yleisurheilua ja siinä keskityin pikamatkoihin. Meillä koko perhe harrastaa aktiivisesti urheilua.

Pikamatkoja tuli juostua kymmenen vuotta, joten kilpaurheilu on minulle tuttua. Lisäksi olen harrastanut itsepuolustusta. Edelleen osa vapaa-ajasta menee liikunnan parissa, kuntosalilla sekä lasten harrastusten parissa.

PT työssä tarjoan palveluna muuttaa elämäntapaasi, esim. päästä parempaan kuntoon, pudottaa painoa tai muuta mikä liittyy liikuntaan tai hyvinvointiin. Tavoitteena ei aina tarvitse olla hurja painonpudotus tai maratonin juokseminen vaan oman hyvinvoinnin lisääminen. Personal trainerina toteutan sinulle harjoitus- ja ruokavalio-ohjelmat juuri sinulle räätälöitynä ja tavoitteidesi pohjalta.

Minulta onnistuu vaativampaankin tähtäävä urheiluharjoittelu ja vapaampi harjoittelu. Nämä onnistuvat yhteisen suunnittelun ja aikataulutusten mukaan sekä tavoitteet ja motivaatiot huomioiden.

Itseäni lähellä valmennuksessa on ihmisten motivointi ja omien vahvuuksien esille tuominen sekä niiden kehittäminen. Tämä toimii niin kilpailuun kuin normaaliin omaan hyvinvointiin tähtäävään harjoitteluun.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!