Personal trainer


Toiminnassamme on mukana useampi koulutettu personal trainer. Jos kiinnostuit pt-palveluista voit kysyä niistä lisää info(at)fittori.fi tai suoraan haluamaltasi pt:ltä.

 

Joona Kiviranta

 Olen Joona, koulutettu Personal trainer. Olen intohimoinen pyöräilijä ja kahvakuulaurheilija. Vahvuuksiani Personal trainerina ovat elämäntapamuutokset, arkiliikkuminen sekä toiminnallinen treenaus. Jos toivoisit, että liikunnasta ja terveellisemmistä elämäntavoista tulisi osa elämääsi tai että kuntosi riittäisi käytännössä mihin vain liikuntamuotoon, olen oikea henkilö auttamaan Sinua kohti näitä tavoitteita. Minusta yksi hyvä motivaatio liikkumiseen on se, että voit ja jaksat tehdä periaatteessa mitä vaan, eikä Sinun tarvitse kieltäytyä sen vuoksi, että kuntosi ei kestä. Sijoita itseesi!
Nyppää siis hihasta, ota yhteyttä ja katsotaan mitä sinun kanssasi tullaan tekemään ja saamaan aikaiseksi!

 

Elina Suni

Olen Spartan Gearin kouluttama toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer. Kahden pienen lapsen liikunnallinen äiti, jonka tavoitteena on saada kaikki ihmiset liikkumaan ja voimaan paremmin. Lapsiperheen äitinä tiedän, millaista hektinen arki voi olla. Oman kokemuksen kautta osaan auttaa sinua yhdistämään arjen, työn ja liikunnan. Se onkin ollut minulle suurin syy lähteä jakamaan kaikille muillekin liikunnan iloa arjen keskelle, sillä liikunta kuuluu kaikille. Silti liikunta itsessään ei pelkästään riitä, sillä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu oikeassa suhteessa liikuntaa, lepoa ja ravitsevaa ruokaa. Näissä asioissa haluan auttaa sinua onnistumaan.

Luonteeltani olenkin iloinen, kannustava ja tarpeeksi nipo pitämään juuri sinut valitsemallasi tiellä. Niitä haaveita ja tavoitteita kohti, joita olet itsellesi asettanut tai haaveilet asettavasi.

On tavoitteenasi sitten, vaikkapa painonpudotus, elämäntapojen muutos, parempi fyysinen kunto tai vaikka oppia toiminnallista harjoittelua. Sinä päätät, Personal Trainerista hyötyvät kaikki, tavoitteesta riippumatta. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, miten voisin auttaa juuri sinua.

 


 

 

Marko Meronen

Urheilu ja liikunta on kuulunut elämääni aina monipuolisesti. Jo nuorena harrastin yleisurheilua ja siinä keskityin pikamatkoihin. Meillä koko perhe harrastaa aktiivisesti urheilua.

Pikamatkoja tuli juostua kymmenen vuotta, joten kilpaurheilu on minulle tuttua. Lisäksi olen harrastanut itsepuolustusta. Edelleen osa vapaa-ajasta menee liikunnan parissa, kuntosalilla sekä lasten harrastusten parissa.

PT työssä tarjoan palveluna muuttaa elämäntapaasi, esim. päästä parempaan kuntoon, pudottaa painoa tai muuta mikä liittyy liikuntaan tai hyvinvointiin. Tavoitteena ei aina tarvitse olla hurja painonpudotus tai maratonin juokseminen vaan oman hyvinvoinnin lisääminen. Personal trainerina toteutan sinulle harjoitus- ja ruokavalio-ohjelmat juuri sinulle räätälöitynä ja tavoitteidesi pohjalta.

Minulta onnistuu vaativampaankin tähtäävä urheiluharjoittelu ja vapaampi harjoittelu. Nämä onnistuvat yhteisen suunnittelun ja aikataulutusten mukaan sekä tavoitteet ja motivaatiot huomioiden.

Itseäni lähellä valmennuksessa on ihmisten motivointi ja omien vahvuuksien esille tuominen sekä niiden kehittäminen. Tämä toimii niin kilpailuun kuin normaaliin omaan hyvinvointiin tähtäävään harjoitteluun.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!!

marko.meronen(at)fittori.fi